پلی آلومینیوم کلراید :

در عملیات تصفیه آب ، پساب های صنعتی و فاضلاب ، وجود موادی که موجب کدورت آب شده و باعث رنگ تیره و بوی بد می گردد یکی از چالش های مهم پیش رو است. جهت از بین بردن کدورت و مواد معلق در گذشته از سولفات آلومینیوم و کلروفیک به کارگیری می شد اما به علت سمی بودن این مواد و ریسک زیاد کاربرد آنها کشور های صنعتی ماده جایگزین دیگری را جهت منعقد کردن آب استفاده می کنند.

پلی آلومینیوم کلراید (pac) که به طور اختصاری پک صنعتی نام گذاری می شود ، یکی از متداول ترین منعقد کننده های تولید شده می باشد که راندمان خیلی زیادی دارد و با تشکیل قطبیت در اطراف ذره های کلوئیدی سرعت آنها را ناپایدار کرده و با پلهای اتصالی خود باعث سرعت در رشد ذرات کلوئیدی شده و شرایط جداسازی آنها را از آب بهتر می کند.

 

استفاده از پلی آلومینیوم کلراید در صنایع

تصفیه آب آشامیدنی ، فاضلاب و پساب صنایع شیمیایی ، نفت ، پتروشیمی ، فاضلاب شهری ، پساب کشاورزی ، صنایع کاغذ سازی و سلوی ، صنایع چرم ، پوست و نساجی ، تزریق زغال سنگ از پساب شستشوی زغال سنگ ، تزریق کائولینی از پساب شستشوی کارخانجات کاشی و سرامیک، تصفیه و پاک سازی فاضلاب در صنایع رنگرزی ، چاپ ، صنایع ریخته گری، معدن ، سنگبری و صنایع غذایی ، نوشیدنی ها ، فرآوری گوشت و دارو سازی از جمله کارگیری از پک می باشد.

در صنایع کاغذ سازی ، خنثی سازی و سایزینگ در الیاف سلوی که باعث پایین آوردن نیاز به الیاف طبیعی می شود و نرمی و پلاستیسیته سطح کاغذ را بالا می برد. این ماده باعث خشک شدن سریع تر کاغذ شده و استحکام مکانیکی آنرا افزایش میدهد.

در صنایع غذایی ، خارج شدن سریع آب و بالا بردن سرعت خشک کردن از ایجاد میسل پیشگیری شده و در جداسازی نشاسته از آب کاربردی فوق العاده ای در استفاده از پک نسبت به سایر جایگزین ها به دست می آید.

 

پلی آلومینیوم کلراید آشامیدنی :

گرید آشامیدنی (بهداشتی) پلی آلومینیوم کلراید به دو صورت مایع و جامد موجود می باشد که رنگ آن از سفید تا زرد کمرنگ متغیر است ، این ماده آب را به صورت خیلی زیادی شفاف مینماید، بیشترین پک استفاده شده در ایران وارداتی و چینی است که در کیسه های ۲۵ کیلویی بسته بنده شده است. به علاوه نمونه ایرانی پک به صورت مایع ساخته می شود و در بشکه های مواد شیمیایی بسته بندی و به فروش می رسد.

 

پلی آلومینیوم کلراید صنعتی :

به علت خواص پلیمری پلی آلومینیوم کلراید در مقایسه با سایر منعقد کنندگان شیمیایی زنجیره ملکولی بزرگتری در محلول به وجود می آید که کار خنثی سازی بار مواد معلق را راحت تر کرده و عملیات تصفیه و بهسازی آب آلوده صنعتی را تسریع می کند، به علاوه مواد رسوب شده به صورت سنگین تر و فشرده تر می باشند و فرایند ه سازی و رفع این لجن ها خیلی سریع تر انجام می گیرد. مورد بعد نسبت ph آب در هنگامی که از پلی آلومینیوم کلراید استفاده می شود کمتر تغییر می کند و نیاز به مواد شیمیایی زیاد جهت تنظیم ph و قلیایی شدن آب کمتر خواهد بود.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شستشوي فرش و قالي کافه درآمد دنیای از خوشمزه ها وبلاگ فروش ویژه مواد شیمیایی سیگمانا روش هاي رفع موي زائد mg100 چورو فميلي فروش محصولات انبارگردانی شرکت استند های نمایشگاهی نگاران